Tuinontwerp

Een nieuwe tuin ontwerp je niet zomaar. We beginnen altijd met een goed gesprek waarin we uw wensen zorgvuldig inventariseren en de mogelijkheden van uw tuin goed in kaart brengen.

Pas daarna ontwerpen we op basis van uw wensen en mogelijkheden een eerste driedimensionaal ontwerp. Hierbij doen we een voorstel voor bijvoorbeeld de beplanting en bestrating, maar ook¬†schuttingen, hagen, vijverpartijen, pergola’s etc. Er wordt altijd rekening met de verschillende seizoenen en bloeiperiodes, zodat uw tuin het hele jaar perfect tot z’n recht komt.

Doordat het ontwerp driedimensionaal wordt weergegeven kunt u zich een optimale voorstelling maken hoe uw tuin er uit zal komen te zien: u staat al in uw nieuwe tuin voordat deze is gerealiseerd. We vinden het belangrijk dat iedere tuin op maat wordt ontworpen en een geheel eigen karakter, passend bij de bewoners, krijgt. Onze tuinen zijn nooit herkenbaar, iedere tuin is uniek.

Pas nadat het tuinontwerp met u is besproken en akkoord bevonden gaan we aan de slag met het aanleggen van uw nieuwe tuin.

Goed om te weten: voor iedere tuin, groot of klein, en voor bijna ieder budget kunnen we een nieuwe tuin realiseren!

 

  • altijd uniek
  • driedimensionaal ontwerp
  • voor ieder budget
  • David3
  • Keijser7